Noviomagum Wind Orchestra
Bezoeker 60801

 

Musicians for events

Naast het verzorgen van concerten als orkest is het NMWO actief met ensembles, kleine groepen muzikanten die muziek verzorgen op een kleinere schaal bij diverse gelegenheden. Het repertoire varieert van licht klassiek tot jazz en van Klezmer tot Latijns-Amerikaanse muziek, met soms een knipoog naar de populaire genres. We spelen in diverse samenstellingen; bijvoorbeeld een klarinetensemble, een saxofoonkwartet, een blaaskwintet of een koperkwartet, hoewel andere combinaties zonder meer mogelijk zijn.Voor de muzikanten van het NMWO is het een mooie uitdaging, want in kleine groepen spelen vraagt veel van de leden qua muzikaliteit. Daarnaast verhoogt het de samenspel binnen het orkest en de verbondenheid tussen onze leden. Al onze muzikanten delen een passie voor muziek, en dit is de perfecte manier om dat te laten zien.

Tot op heden hebben wij een aantal succesvolle optredens gehad bij tal van feestelijke gelegenheden, zoals een receptie, bij een inaugurale rede of de Nationale Monumentendag, bij sponsorbijeenkomsten, op een veiling in een oud kasteel of zomaar om een feest extra luister bij te zetten.

Bent u zelf op zoek naar live muziek voor een bijzondere muzikale invulling van uw evenement? Wellicht heeft u binnenkort een receptie, borrel, bedrijfsevenement, diner of andere feestelijke gelegenheid en wilt u dit opluisteren met sfeervolle muziek? Stuur dan een email naar ensembles@nmwo.nl en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.