Noviomagum Wind Orchestra
Bezoeker 60801

 

Steun Noviomagum Wind Orchestra!

Gaat het ons muzikaal voor de wind, in financiëel opzicht blijft het lastig om in deze tijden een jong en ambitieus orkest in de lucht te houden. Vandaar dat wij niet alleen op zoek zijn naar goede muzikanten, maar ook naar goede Vrienden. Vrienden die ons en onze muziek een warm hart toedragen. Die onze activiteiten volgen, naar onze concerten komen en ons moreel en financiëel willen ondersteunen

Privé Sponsoren
Privépersonen kunnen Vriend, Goede Vriend of Beste Vriend van het NMWO worden voor een bedrag van resp.
€ 20 of € 50 per seizoen. Als tegenprestatie ontvangen Goede Vrienden één en Beste Vrienden twee vrijkaartjes voor het zomerconcert van het NMWO.

Zakelijke Sponsoren
Bedrijven of instellingen kunnen Goede Vriend van het NMWO worden voor een bedrag van € 250,- per seizoen. Als tegenprestatie ontvangen deze Goede Vrienden vijf vrijkaartjes voor het zomerconcert van het NMWO en wordt hun logo vermeldt op de website en op alle posters en programmaboekjes van dat seizoen.

Bedrijven of instellingen die de vereniging niet met geld maar in natura ondersteunen, ontvangen dezelfde tegenprestatie als Goede Vrienden, mits de geboden ondersteuning in natura tenminste overeenkomt met het sponsorbedrag van € 250,- per jaar.

Project Sponsoren
Bedrijven of instellingen kunnen er ook voor kiezen om eenmalig een concert financiëel ondersteunen. De tegenprestatie wordt in dat geval op maat afgestemd op de sponsoren. Te denken valt hierbij aan speciale arrangementen bij concerten, bijvoorbeeld de verkoop van ‘concerttafels’ inclusief diner en toelichting door de dirigent, sponsoring van een concertreis en buitenlands verblijf, etc.

Aanmelding
Aanmelding als Vriend van het NMWO kan op ieder moment in het jaar. Aanmeldingen tijdens het seizoen gelden daarbij voor het nog lopende seizoen. Het muzikale seizoen loopt van 1 september tot en met 31 augustus. De ‘verplichting’ tot tegenprestatie gaat in vanaf het moment dat de sponsorbijdrage is ontvangen. U kunt uw sponsorbijdrage overmaken op IBAN NL94 INGB 0001 7936 04 (BIC: INGBNL2A) t.n.v Noviomagum Wind Orchestra te Nijmegen.

Noviomagum Wind Orchestra verwelkomt haar ondersteuners:


Ja, ik wil me aanmelden!

Bedrijfsnaam
Voornaam *
Tussenvoegsel
Achternaam *
Adres *
Postcode * (9999 ZZ)
Woonplaats *
E-mailadres *
Telefoonnummer * (alleen cijfers)
Geboorte datum * (dd-mm-jjjj)
Ben je via een lid hier
terecht gekomen?: *

Ja Nee
Via welk lid ben je hier
terecht gekomen?:

* kies een optie uit de lijst
Soort sponsoring: * Privé sponsoring
Zakelijke sponsoring
Project sponsoring

Sponsorbedrag: *

Sponsorbedrag: *

  Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Overige opmerkingen/vragen/commentaar:
  Velden met een * zijn verplicht
   
Type de code over: